Богуславська сільгосптехніка пропонує вигідні фінансові пропозицій для купівлі техніки

16 квітня 2021, 12:45 3262

Фахівці компанії ПрАТ «Богуславська сільгосптехніка» розробили кілька вигідних пропозицій для сільгоспвиробників. До того ж, самохідні обприскувачі та вся лінійка причіпної техніки TM BOGUSLAV, включені до списку техніки, на яку надається державна компенсація 25% її вартості.

Про це повідомляють в компанії ПрАТ «Богуславська сільгосптехніка».

Відзначається, що для оформлення документів на отримання техніки за фінансовими пропозиціями, фахівці компанії надають юридичну підтримку.

N. B. Перевірена продуктивність: як зміни клімату впливають на вибір обприскувача

Наголошується, що кожен фермер, при загальних технічних та технологічних даних на приблизно однаковому рівні, у першу чергу звертає увагу на вартість техніки, а також на вигідні програми фінансування. В цьому випадку важливою перевагою самохідних обприскувачів BOGUSLAV є їхня ціна, яка є значно нижчою від закордонних аналогів.

Також спеціалісти служби технічної підтримки ПрАТ «Богуславська сільгосптехніка» проводять ретельне детальне навчання операторів роботи із самохідною технікою із подальшим складанням іспитів як із теоретичних, так і з практичних навичок, а також повний комплекс робіт із введення машини в експлуатацію.

N. B. Технопарк: самохідні обприскувачі від українського виробника