Bednar представив агрегат з подвійною дією

18 листопада 2019, 15:30 2311

Чеський виробник техніки Bednar представив універсальний двокамерний бункер Combo System CS5000, завдяки якому аграрій має можливість працювати з глибокорозпушувачем, сівалкою, культиватором та всіма іншими навісними знаряддями з одночасним внесенням добрив, що економить паливо та час.

Також можна бути впевненим, що добрива, внесені глибокорозпушувачами, на 100% будуть засвоєні рослиною. Про це повідомив комерційний директор Bednar в Україні Михайло Кришков коментарі для AgroPortal.ua в рамках міжнародної виставки AGRITECHNICA 2019.

«Бункер для добрив і насіння Combo System CS5000 став одним із найбільш цікавих агрегатів для українських відвідувачів стенду компанії Bednar під час виставки, — говорить представник компанії. — Наша комбінація бункеру для добрив та глибокорозпушувача стрімко набирає популярності на українському ринку серед тих, хто цікавиться цією передовою технологією. На виставці представлена нова модель причіпного двокамерного бункеру для сипучих продуктів (два види добрив або добрива+насіння), що має 3000+2000 л».

Джерело фото: BEDNAR
Джерело фото: BEDNAR

Бункер відповідно має два дозувальних пристрої з електроприводом, а для агрегатування з причіпними знаряддями він оснащується 3-точковою навіскою, завдяки чому можна агрегатувати з глибокорозпушувачами, сівалками, міжрядними культиваторами та іншими знаряддями. Вага розподіляється площею широких коліс (шини 650/65-30,5). Керування здійснюється за допомогою системи ISOBUS та бортового компьютера.


Для довідки: під час міжнародної виставки виробник сільгосптехніки Bednar всього представив 10 новинок. Зокрема, вже продемонстровані цього року в Україні оновлена сівалка Omega OO 6000 FL та дискова борона Atlas AO 6000 Profi

Компанія «АМАКО Україна» є дилером техніки Bednar. Також «АМАКО Україна» надає запчастини та комплектуючі для будь-якого сільськогосподарського обладнання, забезпечуючи оперативну доставку в будь-який куточок країни.

Детально про техніку і фінансові умови тут


Наталія Помянська, AgroPortal.ua