ПАЕК оновлює парк сільгосптехніки

13 травня 2021, 10:22 2433

Група компаній ПАЕК («Південна аграрно-експортна компанія») закупила дві сівалки та два нових трактори.

Про це говориться у повідомленні підприємства на сторінці у Facebook.

«Детально вивчивши сучасні пропозиції на ринку сільськогосподарської техніки, з метою поліпшення технологій в господарствах, керівництвом ПАЕК було прийнято рішення оновити власний парк. Парк ТОВ «СГВП «Снігурівське» поповнився моделлю HORSCH Maestro 24.50 SV, а сівалка Equalizer CII 16/700 Narrow доповнила ряди сільгосптехніки ТОВ «СГВП «Вознесенське», — розказали в компанії, зазначивши, що ці два агрегати є універсальними сівалками для посіву як соняшнику, так і ріпаку.

Крім цього, були придбані два нових трактори New Holland T 8.435 і New Holland T 8.410, які будуть працювати на полях ТОВ «СГВП «Вознесенське» і ТОВ «СГВП «Таборівське».

«Це черговий етап впровадження нових технологій в наше виробництво. Я вірю, що вже в найближчому майбутньому вони дозволять досягти гарного врожаю і високих показників у роботі господарств, що входять до групи компаній», — зазначив власник ГК ПАЕК Юрій Кормишкін.

Також зазначається, що в планах цього року до осінньої посівної ще закупити партію тракторів для полегшення навантаження на техніку. 


Для довідки: група компаній ПАЕК («Південна аграрно-експортна компанія») веде свою діяльність у Миколаївській області з 2012 р. Земельний банк — понад 40 тис. га. Основні напрямки в діяльності підприємства: вирощування зернових, бобових і олійних культур; розведення великої рогатої худоби; вирощування насіння.