Сезон в MAS Seeds: новий гендиректор і зростання продажів насіння на 12%

28 травня 2021, 13:52 2495

Компанія MAS Seeds посилює свою присутність в Україні та інформує про призначення нового генерального директора — Сергія Тимошенка.

Як говориться у повідомленні Насіннєвої асоціації УКраїни, Сергій Тимошенко розпочав свою кар'єру в компанії Syngenta в 2002 р., де до початку 2019 р. пройшов шлях від менеджера з розвитку продуктів до керівника напрямку олійних культур та керівника з розробки нових рішень по соняшнику для східно-європейських країн, отримавши великий досвід роботи на українському та міжнародному ринках насіння.

З січня по липень 2019 р.  Сергій Тимошенко працював на посаді комерційного директора у компанії «Укролія». З серпня 2019 р. по квітень 2021 року — на позиціях директора з розвитку та директора з маркетингу у компанії Euralis/Lidea.

З 19 квітня 2021 р. Сергій Тимошенко очолив компанію ТОВ «МАС СІДС Україна» у якості генерального директора компанії.

Сергій Тимошенко має диплом магістра НУБІП за спеціальністю «агрохімія», а також, сертифікат про закінчення курсу INSEAD в академії маркетингу і продажів Syngenta.

«MAS Seeds закінчує сезон зростанням продажів насіння на 12% у порівнянні із попереднім роком, не дивлячись на ринкову ситуацію із низьким попитом на гібриди кукурудзи із середньопізнім ФАО, та спадом у високоолеїновому сегменті соняшнику. Маючи вагомий досвід у маркетингу, R&D та виробництві, Сергій Тимошенко у якості керманича допоможе компанії MAS Seeds  зайняти гідне місце на українському ринку насіння та отримати належне визнання продуктів компанії серед українських фермерів», — прокоментували у прес-службі ТОВ «МАС СІДС Україна».


Для довідки: MAS Seeds є дочірньою компанією великого агро-промислового кооперативу MAÏSADOUR Group на південному заході Франції з річним торговельним оборотом в €1,4 млрд. Компанія володіє 25 тис. га виробничих потужностей, що становить 2,5 мільйона мішків насіння (кукурудза, соняшник, озимий ріпак, люцерна, сорго, зернові та корми), при цьому виробничі потужності зосереджені у Франції, Іспанії, Італії та Україні. MAS Seeds має 13 дочірніх компаній та присутня в 50 країнах Європи, Африки, Азії та Америки. Місія MAS Seeds полягає у забезпеченні високоякісного насіння та інноваційних рішень, які допоможуть фермерам у збільшенні вартості своєї продукції та сталому господарюванні.

MAS Seeds Україна із більше ніж 150 співробітниками та власним заводом з доробки насіння з потужністю виробництва в 1 млн посівних одиниць на рік, є однією із основних філій Групи та реалізує всі напрямки насінництва.