Хлібні інвестиції вкладуть $3 млн в нову лінію з виробництва заморожених напівфабрикатів

28 квітня 2021, 12:12 2507

Компанія Chanta Mount (входить в структуру «Хлібних інвестицій») залучила $3 млн фінансування від Raiffeisen Bank International на будівництво нової виробничої лінії.

Про це йдеться у повідмленні компанії INTEGRITES, яка виступила юридичним радником проекту.

«Будівництво лінії потужністю 600 кг продукції на годину дозволить наростити обсяги автоматизованого виробництва заморожених напівфабрикатів з листкового тіста та зміцнити позицію холдингу на локальному ринку», — йдеться у повідомленні.


Для довідки: «Хлібні інвестиції» — інтегрований холдинг хлібопекарських підприємств, що знаходяться в різних областях України (Житомирська, Волинська, Чернівецька, Київська, Івано-Франківська області). Холдинг випускає близько 132 тис. т продукції на рік. Компанія займає близько 8% ринку хлібобулочних виробів України. До складу холдингу «Хлібні інвестиції» входять ПAO «Теремно Хліб» (Волинська обл.), ТОВ «Бердичівський хлібозавод» (Житомирська обл.), «Перший столичний хлібозавод» (Київ), ПАТ «Івано-Франківський хлібокомбінат» (Івано-Франківськ).

Завод з виробництва заморожених хлібобулочних виробів Chanta Mount відкрили у листопаді 2018 року в с.Нові Петрівці під Києвом.