Агродепартамент BASF в Україні отримав нового директора

03 лютого 2021, 12:50 2075

Директором департаменту Agricultural Solutions в Україні, Молдові та країнах Кавказу з 1 березня 2021 р. стане Крістіан Телл, який зараз займає посаду Директора підрозділу BASF Agricultural Solutions в Австрії і Швейцарії.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

Як зазначається, в період 2016-2019 рр. Крістіан Телл був Начальником відділу маркетингу департаменту BASF Agricultural Solutions в Україні, Молдові та країнах Кавказу. Загалом працює у компанії BASF понад 18 років. 

«Я надзвичайно вдячний за довіру та підтримку. Для мене нова позиція — це виклик, який приймаю з гордістю. Бути на передовій інновацій та розробок, які щороку пропонує ринку BASF, дуже відповідально. Мені приємно повернутися знову до України та впевнений, що з такою командою нам вдасться збільшити присутність на ринку й допомогти аграріям зрощувати та зростати», — прокоментував своє призначення Крістіан Телл.

Головними напрямками роботи на новій посаді очільник українського департаменту BASF Agricultural Solutions вбачає фокус на діджитал технології, активізацію співпраці з аграріями, курс на сталий розвиток та виведення на ринок інноваційних продуктів, які оптимізують роботу аграрія та допомогають знизити пестицидне навантаження на ґрунт.

«Маючи досвід роботи в Латинській Америці, Іспанії, Німеччині, Австрії та Швейцарії, із задоволенням перенесу свої напрацювання, знання та досягнення в Україну. Ділитимуся з аграріями практичною інформацією, долучатимуся до інноваційних проєктів — усе, щоб допомогти українському бізнесу отримувати ще кращі результати своєї діяльності», — наголосив Крістіан Телл.


Для довідки: BASF створює хімію для сталого майбутнього. Структура компанії, яка працює майже у всіх країнах світу, включає шість основних сегментів: хімікати, матеріали, промислові рішення, технології для обробки поверхонь, харчування і догляд, рішення для сільського господарства. За підсумками 2019 року обсяг продажів BASF склав €59 млрд. Акції BASF торгуються на фондовій біржі у Франкфурті (BAS) і у вигляді американської депозитарної розписки (BASFY) в США.