Як і де виготовляють молочні продукти ТМ РадиМо

28 серпня 2019, 07:58 5291

Молочну продукцію для сімейного споживання виготовляють в с. Крупець Радивилівського району (Рівненська обл.) під ТМ «РадиМо».

«При виготовлені використовуємо натуральні складові (закваски, фруктові наповнювачі тощо) та свіжу сировину, яку щодня доставляємо на виробництво з ферм, що знаходяться поблизу, — говорять в компанії. — Ми прагнемо посилити свої позиції на місцевому ринку завдяки збільшенню продажів, розширенню асортименту, покращенню ефективності виробництва та впровадженню інноваційних технологій».

Наразі в ТзОВ «Радивилівмолоко» працює 600 людей. 250 тон молока перероляють щодня, 60% продукції реалізовують в західному регіоні країни. 

Недавно компанія запустила продукцію під новогою торговорю маркою Farm Fresh.

«N.B!» Індекс агроефективності областей України

Як відбувається переробка молока — дивіться у нашому фоторепортажі. 

Детальніше про переробку молочної продукції читайте скоро в матеріалі #Індекс АПК. Рівненська область.


Джерело фото: AgroPortal.ua