«При виготовлені використовуємо натуральні складові (закваски, фруктові наповнювачі тощо) та свіжу сировину, яку щодня доставляємо на виробництво з ферм, що знаходяться поблизу, — говорять в компанії. — Ми прагнемо посилити свої позиції на місцевому ринку завдяки збільшенню продажів, розширенню асортименту, покращенню ефективності виробництва та впровадженню інноваційних технологій».
Наразі в ТзОВ «Радивилівмолоко» працює 600 людей. 250 тон молока перероляють щодня, 60% продукції реалізовують в західному регіоні країни.
Недавно компанія запустила продукцію під новогою торговорю маркою Farm Fresh.
«N.B!» Індекс агроефективності областей України
Як відбувається переробка молока — дивіться у нашому фоторепортажі.
Детальніше про переробку молочної продукції читайте скоро в матеріалі #Індекс АПК. Рівненська область.
Джерело фото: AgroPortal.ua