Всеукраїнський аграрний саміт: інвестиції, земельна реформа та AgriTech

04 лютого 2020, 15:05 2648

Доки Верховна Рада України готується розглядати законопроект про ринок землі в українських власників агробізнесу накопилося багато запитань.

Відповіді на них можна буде знайти під час  «Всеукраїнського аграрного саміту», який організовує міжнародна освітньо-консалтингова компанія «Бізнес-Конструктор» 19 березня в Києві.

«2019 рік запам'ятався кожному хвилею збурення головних стейкхолдерів проти пропозиції щодо зняття мораторію на продаж землі: десятки мітингів, сотні демонстрантів, безліч матеріалів в медіа. Головне завдання власника бізнесу в таких нестабільних умовах — вміти швидко пристосовуватися до змін та залишати критичним свій розум

«Створіть бізнес, який зробить вас сильним гравцем аграрного ринку», — головний меседж, який вказано на офіційному сайті саміту», — зазначають організатори.

У програмі саміту:

- зовнішні та внутрішні інвестиції в агросферу: основні прогнози, ризики та можливості;

- земельна реформа: підводне каміння, вигоди, недоліки та перспективи. Збалансуємо протилежні точки зору та подивимося на ситуацію в режимі 360 градусів;

- глобальні тренди AgriTech та їх вплив на український агробізнес.

«За 6 років «Бізнес-Конструктор» допоміг 25 тис. власників та керівників досягти бізнес-цілей. Ми використовуємо авторські методології Кирила Куницького, які допомагають системно, крок за кроком, відбудувати всі важливі функції бізнесу та забезпечити його стабільне зростання. Місія нашої компанії — розвивати та підвищувати культуру ведення бізнесу в Україні.

Всеукраїнський аграрний саміт — це унікальний захід, де кожен учасник зможе отримати прості роз«яснення складних юридичних законів та дізнатися готові стратегії розвитку  успішного бізнесу в національних та міжнародних масштабах», — коментує операційний директор «Бізнес-Конструктор» Михайло Зімін.

ТОПові професіонали вже підтвердили свою участь в саміті, тому 19 березня на сцену вийдуть спікери-практики, які розкажуть з власного досвіду лише про те, як вони побудували успішний та ефективний бізнес:

Валерій Соколенко — виконавчий директор «Астарта-Київ»;

Алекс Ліссітса  —  президент асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», генеральний директор ІМК;

Дмитро Скорняков — генеральний директор агрохолдингу HarvEast;

Петро Мельник —виконавчий директор компанії Agricom Group.

Також планується участь інших спікерів, про яких буде повідомлено в лютому.