В Україні наживо обиратимуть неймовірне село. Долучайтеся

09 лютого 2021, 13:20 2296

Онлайн-видання AgroPortal.ua у партнерстві з Посольством Королівста Нідерландів в Україні 10 лютого 2021 року проведуть захист бізнес-проектів розвитку сільських територій та церемонію нагородження сіл-фіналістів V Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2020».

Про це повідомляють організатори конкурсу «Неймовірні села України 2020».

«Пандемія COVID-19 внесла корективи в операційну діяльність всіх без виключення організацій. За період карантину десятки цікавих та корисних проєктів були закриті або ж поставлені на паузу. Рішення про проведення конкурсу було нелегким, але ми чудово розуміємо, що сьогодні він як ніколи є актуальним, адже карантинні заходи зупинили туристичні потоки в усьому світі. Тому це є унікальним шансом для розвитку сільських територій в Україні», — зазначає керівник проєкту AgroPortal.ua Алла Стрижеус.

Захист проєктів проходитиме в офлайн-форматі, але у зв'язку із карантинними обмеженнями на заході буде обмежена кількість людей, а саме: організатори, села-учасники та члени Експертної ради конкурсу.

Проте долучитися до події можна буде і в онлайн-режимі за посиланням: https://fb.me/e/13ZIFPngk. Початок трансляції о 13.00 год.


Для довідки: конкурс «Неймовірні села України 2020» онлайн-видання AgroPortal.ua цьогоріч проводить уп'яте. Головний приз — 100 тис. грн на реалізацію бізнес-проєкту від головного партнера — Посольства Королівства Нідерландів в Україні. Крім головного подарунка переможцю, компанія «Бейкер Тіллі Україна» допоможе одному з 10-ти сіл, які пройшли до етапу онлайн-голосування, в реалізації їхнього бізнес-проєкту. А Всеукраїнська асоціація громад одному із сіл-фіналістів надасть комплексний консультаційний супровід громади на період становлення після місцевих виборів. П'ятірка сіл-фіналістів конкурсу отримає річну передплату на журнал Agroexpert та набір спеціалізованої аграрної літератури.

Більше про конкурс тут