В Україні з'явився ресурс для вибору найкращих умов кредитування

05 жовтня 2021, 14:36 1169

З кожним днем популярність позики зростає і на ринку багато мікрофінансових компаній пропонують вигідно оформити кредит онлайн. При цьому важливо бути впевненим у безпеці угоди.

На цьому акцентують увагу у компанії MyCredy.

Зазначається, що головними пріоритетними напрямками МФО вважаються збереження персональних даних клієнта та індивідуальний підхід у роботі.

Сьогодні оформити без дзвінків онлайн кредит можна швидко і легко, а сама процедура займе всього 10 хвилин. Принцип роботи підприємств, що видають кредит, аналогічний. Для надання фінансових послуг населенню МФО повинні мати спеціальну ліцензію. Кожна організація має свій персональний сайт, де для клієнта вказано всю необхідну інформацію. Опинившись на сайті МФО, позичальник має заповнити анкету, у спеціальній формі вказується розмір та термін позики», — розповідають у компанії.

Експерти додають, що на фінансовому ринку представлено багато МФО, проте не всі вони можуть запропонувати вигідні умови для користувачів. Порівняти пропозиції можна на порталі MyCredy.

«MyCredy — це спеціальний сервіс, який допоможе вибрати найкращу МФО для отримання позики. Позичальнику потрібно зайти на сайт і вибрати відповідну пропозицію. На MyCredy зібрана важлива інформація про діяльність компанії та інші дані, які дозволять підібрати оптимальний варіант для кожного користувача: розмір кредитної ставки; максимальний розмір кредиту та термін повернення; умови при достроковому погашенні; види роздрібного кредитування; зручні способи оплати», — зазначають у компанії.

При зверненні до фінансової організації не потрібно переживати за безпеку угоди. Ціла команда професіоналів забезпечує цілодобовий захист системи даних на порталі. Вся інформація є конфіденційною і використовується фахівцями для прийняття рішення про видачу кредиту онлайн.