У серпні розпочне роботу технологічна платформа LNZ Hub 4.0

22 липня 2021, 09:09 2322

Цьогоріч технологічна платформа LNZ Hub 4.0 працюватиме з 16 серпня по 10 вересня. На Черкащині закладено 133 ділянки площею від 0,12 до 0,24 га.

Про це повідомляє організатор технологічної платформи компанія LNZ Hub.

«Можна буде побачити велику кількість дослідів із різними технологіями захисту DEFENDA на кукурудзі, соняшнику та озимій пшениці. Оцінити ефективність різних схем живлення на соняшнику та кукурудзі. А також подивитись, як впливає густота посіву на ріст та розвиток рослин кукурудзи та соняшнику.

На ділянці з соняшником проведено дослід із внесенням ЗЗР. Буде продемонстровано різницю між тим, як працює квадрокоптер та наземний обприскувач, що дасть можливість обрати найефективніший та найекономніший спосіб внесення ЗЗР у своєму господарстві», — говорять в LNZ Group.

Також організатори додають, що проблема вологи — надзвичайно актуальне питання останніх років. Тому відвідувачі технологічної платформи зможуть порівняти, як в нинішніх умовах для соняшнику та кукурудзи спрацьовують три різні способи обробітку ґрунту: оранка, дискування та глибоке розпушування.

«Другий рік поспіль проводиться проєкт «Краш-тест», де можна побачити, що може статися з посівами, якщо не дотримуватись рекомендованих норм внесення ЗЗР, термінів застосування та інших технологічних прийомів.

Також буде продемонстровано лінійку зернових та силосних гібридів кукурудзи UNIVERSEED і ексклюзивну лінійку гібридів соняшнику Strube», — йдеться в повідомленні.

Зареєструйтесь для участі в технологічній платформі або ж зверніться до представника LNZ Group у своєму регіоні.


Для довідки: LNZ Hub — це унікальна технологічна платформа, яка дозволяє наочно продемонструвати технології, продукти та гібриди, які використовуються на полях LNZ Group, а також новітні агротехнічні розробки, які дозволяють розкрити максимальний потенціал урожайності.