Сучасні технології, ексклюзивні ціни та рентабельний бізнес. Open Agribusiness Kernel стрімко зростає

04 жовтня 2021, 15:15 2073

2021 рік став дійсно врожайним для партнерства. Сукупна площа земельного банку учасників проєкту Open Agribusiness компанії Kernel («Кернел») минула позначку 100 тис. га.

Про це повідомляють організатори. 

Участь у проєкті дає підприємствам-партнерам можливість використовувати сучасні технології обробки та підвищувати рентабельність своїх земель. Наразі до проєкту Open Agribusinessприєдналося вже 40 підприємств із 22 областей із різним земельним банком. Таких результатів команда Open Agribusiness змогла досягти всього за півтора року роботи. Стратегічне завдання проєкту на найближчі роки — збільшити присутність партнерства по всій країні.

«Ми не ставимо собі за мету будь-що підвищити врожайність партнерів. Наші технологи насамперед розраховують, як їм збільшити рентабельність, пропонують оптимальні рішення з погляду наявних ґрунтово-кліматичних умов та фінансових витрат. Ми даємо змогу закупити посівний матеріал, добрива, ЗЗР за нашими ексклюзивними цінами. І це найкраща гарантовано оригінальна продукція відомих світових виробників», — розповідає керівник Open Agribusiness Сергій Вітер.

Окрім технологічного супроводу, Kernel підтримує партнерів у реалізації важливих інвестиційних проєктів. Зокрема, Open Agribusiness надає фінансування для будівництва елеваторів для власних потреб агровиробників, встановлення систем зрошення та розширення земельного банку партнерів. У рамках цієї підтримки вже реалізується встановлення зрошувальної системи на полях партнера ТОВ «Приморський» у Запорізькій області, що дасть компанії можливість збільшити поливні площі вдвічі — до 2800 га. А такі сільгосппідприємства як ПСП ім. І. Франка, ТОВ «Агро КМР» та Дубенська аграрна компанія уже збільшили свій земельний банк завдяки фінансуванню Kernel.

За підтримки компанії збудовано два елеватори в Чернігівській та Дніпропетровській областях із потужностями зберігання 91 тис. та 20 тис. т відповідно. Kernel запрошує до співпраці українських аграріїв, надаючи доступ до нових сервісів і додаткового фінансування, які потрібні для розвитку сільськогосподарських підприємств.