На Черкащині стартував LNZ Hub 4.0

17 серпня 2021, 16:38 2550

Сьогодні, 16 серпня, в Черкаській області розпочала роботу технологічна платформа LNZ Hub 4.0, де закладено 133 дослідні ділянки площею від 0,12 до 0,24 га.

Про це повідомляє організатор технологічної платформи компанія LNZ Group.

Відмічається, що відвідувачі LNZ Hub 4.0 побачать велику кількість дослідів на різних культурах із використанням різних технологій. Зокрема, на кукурудзі, соняшнику та озимій пшениці можна оцінити ефективність систем захисту DEFENDA, а також різні схеми живлення.

Відвідувачі технологічної платформи на ділянці з соняшником порівняють внесення ЗЗР за допомогою квадрокоптера та обприскувача. Зможуть побачити різницю, як в нинішніх умовах для соняшнику та кукурудзи спрацьовують три різні способи обробітку ґрунту: оранка, дискування та глибоке розпушування.

На окремій ділянці другий рік поспіль проєкт «Краш-тест» демонструє наслідки неправильного внесення та недотримання рекомендованих норм внесення ЗЗР.

Також продемонстровано лінійку зернових та силосних гібридів кукурудзи UNIVERSEED і ексклюзивну лінійку гібридів соняшнику Strube.

LNZ Hub 4.0 працюватиме до 10 вересня. Зареєструйтесь для участі в технологічній платформі або ж зверніться до представника LNZ Group у своєму регіоні.


Для довідки: LNZ Hub — це унікальна технологічна платформа, яка дозволяє наочно продемонструвати технології, продукти та гібриди, які використовуються на полях LNZ Group, а також новітні агротехнічні розробки, які дозволяють розкрити максимальний потенціал урожайності.