Завод з виробництва тракторів Case IH здобув престижну нагороду

30 жовтня 2020, 15:10 3768

Європейський виробничий центр Case IH і STEYR в Санкт-Валентині, який виготовляє трактори потужністю від 100 до 300 к.с. для сільськогосподарського, комунального, лісозаготівельного сектору і належить материнській компанії CNH Industrial, був названий «Ефективною компанією року». Престижна нагорода була однією з категорій у рамках конкурсу «Factory 2020», організованого Fraunhofer Austria та Austrian Industriemagazin.

Про це повідомляє прес-служба компанії Case IH.

Десять провідних виробничих компаній Австрії взяли участь у конкурсі цього року, який виявився одним із найважчих для всього промислового сектору через проблеми, пов'язані з COVID-19. Ці проблеми поставили дуже серйозні завдання навіть перед найдосвідченішими командами управлінців та виробників, а також перед усіма учасниками виробничо-збутового ланцюжка.

«Ми раді отримати цю престижну нагороду, але це стало можливим лише завдяки самовідданості та наполегливій праці співробітників, які роблять наше виробництво кращим, безпечнішим та ефективнішим», — відмічає директор заводу в Санкт-Валентині Ханнес Вегербауер.

N.B. Case IH представила нові трактори для сезону-2021

Завод у Санкт-Валентині, на якому з 1947 року було побудовано близько 600 тис. тракторів, має площу 170180 м², на ньому працюють 600 співробітників 18 різних національностей, і він має бездоганну репутацію в структурі CNH Industrial. Втілюючи принципи виробництва світового класу (World Class Manufacturing, WCM), це перше сільськогосподарське підприємство CNH Industrial в Європейському регіоні, яке отримало статус Silver WCM.

Одна з найсильніших сторін підприємства у Санкт-Валентині та ключ до його незмінного успіху — це високий ступінь виробничої універсальності, який можливий завдяки значній гнучкості та адаптивності складальних ліній. Це практично унікальне рішення для сектору сільськогосподарської техніки, що дозволяє виробляти широкий спектр моделей тракторів незалежно від типу конструкції, лінійки обладнання або національних стандартів токсичних викидів. Проте, попри всю свою складну будову і завантаженість, він забезпечує працівникам тихе та комфортне робоче середовище.

Координуючи поставки 12 тис. запчастин від більш ніж 400 постачальників по всьому світу, цей завод щорічно виробляє близько 10 тис. тракторів для клієнтів з Європи, Азії, Близького Сходу та Африки, а також Австралії та Нової Зеландії. Тут виробляються трактори серій Case IH Optum CVXDrive, Puma, Maxxum і Luxxum, а також STEYR Terrus CVT, CVT, Impuls CVT, Profi Series і Multi, що загалом складає 24 лінійки продукції, 98 моделей і 4857 опцій.


Для довідки: Case IH та STEYR є брендами компанії CNH Industrial N.V., світового лідера товарів промислового призначення, який зареєстровано на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE: CNHI) та італійській електронній фондовій біржі Borsa Italiana (MI: CNHI).