Вартість користування трактором Massey Ferguson 7724S в лізинг — 18 €/мотогодина

05 червня 2021, 10:49 3129

Вартість володіння трактором Massey Ferguson 7724S за лізинговою схемою протягом трьох років складає 18 євро/мотогодина, а моделю Massey Ferguson 8737S — 30 євро/мотогодина. В ціну включено повне сервісне обслуговування, подовжена гарантія та фінансові витрати на 6000 мотогодин.

Про це розповіла під час Finance webinar 2021 фахівець із фінансування компанії «АМАКО Україна» Марія Омельчук.

«На сьогодні фінансування засобів виробництва є ключовою проблемою для малого та середнього бізнесу. Якщо клієнт звертається до банку щодо отримання кредиту, він виконує багато різних операцій, від сплати комісії до транспортних витрат, — розповідає Омельчук. — У випадку лізингу потрібно лише вибрати актив, здійснити оплату авансу та комісії, і потім просто виплачуються лізингові платежі.

Лізингова компанія самостійно страхує та реєструє актив, а якщо фінансування валютне — здійснює конвертацію валюти, встановлює на актив GPS-трекер, тому клієнт отримує готовий до користування актив».

Фахівець із фінансування додає, що лізинг безпечніший для клієнта, ніж кредитування, тому що актив зареєстрований на лізингову компанію, яка захищена від рейдерства.


Для довідки: «АМАКО Україна» є дилером техніки Massey Ferguson, WESTERN, Geringhoff, Bednar та технологічних рішень Precision Planting, а також комерційних автомобілів IVECO. Також «АМАКО Україна» надає запчастини та комплектуючі до більш ніж 20-ти брендів імпортної сільгосптехніки, забезпечуючи оперативну доставку в будь-який куточок країни через 16 сервісних центрів по всій Україні.


Іванна Панасюк, AgroPortal.ua