SKY представила посівний комплекс з можливістю висіву чотирьох культур одночасно

19 листопада 2019, 09:30 5635

Основними оновленнями комплексу SKY Easy Drill стали його ширина — 8 м, перехід на систему ISOBUS, технологія e-Drive, за допомогою якої комплекс робить технологічні колії в автоматичному режимі та надається можливість відключення сошників із кабіни трактора. Також була вдосконалена висівна секція — змінені анкер та патрубок, через які насіння потрапляє до посівного ложе.

Презентація відбулася в рамках міжнародної виставки AGRITECHNICA 2019. Про це повідомляє кореспондент AgroPortal.ua.
 
«Ще одним важливим оновленням стало те, що у висівній секції зменшили кількість точок обслуговування для більш продуктивної та комфортної роботи, — розповідає менеджер з розвитку продажів техніки компанії «Суффле Агро Україна» Роман Яценко. — Також у оновленій моделі збільшений бункер до 5100 л і встановлений додатковий бункер для мікродобрив. Тобто тепер сівалка має 4 бункери: основний розділений на 2 частини, та два додаткових — по 120 л».
 
Унікальність даного посівного комплексу в тому, що він може висівати до чотирьох культур одночасно на дві різні глибини. Також можна міксувати добрива. «Наприклад, висіваючи ріпак,додатково можна висівати ще два види добрив або ж підсівати підсівні культури одночасно з висівом основної культури. Аналогів із такими можливостями немає. Оскільки добрива і насіння йдуть через різні висівні патрубки, культури можна висівати на різну глибину», — коментує Роман Яценко. 

Джерело фото: AgroPortal.ua
Джерело фото: AgroPortal.ua


 
Є унікальна запатентована висівна секція для зернових культур, яка працює на тандемі, ідеальна витримка глибини, оскільки вона працює на двох опорних колесах.
 
«Оскільки комплекс однодисково-анкерний (тиск до 250 кг), його можна використовувати утехнологіях no-till, mini-till та основному обробітку ґрунту після оранки. Також сівалка може сіяти як по сухому ґрунту, так і вологому, за рахунок переносу тиску на передню частину у разі збільшеної вологості, або ж на задню частину при роботі в умовах недостатньої вологи — задля створення кращого контакту насіння з ґрунтом. Висівний апарат Easy Drill виконаний з нержавіючої сталі та здатний висівати норму від 1 до 450 кг/га. Калібрування сівалки відбувається в напівавтоматичному режимі та не потребує зміни елементів висівної котушки при зміні фракції зерна», — розповів менеджер з розвитку продажів техніки компанії «Суффле Агро Україна». 


Для довідки: компанія «Суффле Агро Україна» є ексклюзивним дистриб’ютором техніки виробництва SKY Agriculture i представляє на ринку України 2 посівних комплекси — MaxiDrillта EasyDrill.


Наталія Помянська, AgroPortal.ua