KUHN продемонструвала на польовій події 11 одиниць техніки

04 серпня 2021, 16:20 2879

В рамках польової події «УКАБ Агротехнології 2021. ЦЕНТР» компанія «КУН-Україна» представила 11 одиниць техніки, 6 з яких демонструвались у роботі.

Про це  AgroPortal.ua  розповів регіональний менеджер компанії «КУН-Україна» Дмитро Прилука.

«В роботі ми показали прес-підбирач LSB1290ID, причіпний обприскувач Metris Autospray, коротку дискову борону Ortimer XL12000, дисколаповий агрегат Performer Select, посівний комплекс ESPRO6000RC та плуг MLD8NSH. Попередньо для всіх агрегатів організаторами заходу були задані завдання, і вся наша техніка справилася з ними», — зазначає Дмитро Прилука.

Він додає, що під час демонстрації роботи причіпного обприскувача Metris Autospray була показана нова система автоспрей — це система імпульсної пульсації, за рахунок якої досягається більш якісне покриття посівів.

Про особливості посівного комплексу ESPRO6000RC розповів регіональний менеджер компанії «КУН-Україна» Євген Семеренко.

«Сівалка, завдяки новим розробкам, володіє значною продуктивністю і при цьому не потребує потужної техніки. В даному посівному комплексі унікальним є пакер, оскільки колеса на ньому рознесені в шахматному порядку, що дає можливість при роботі уникнути утворення валуна ґрунту. Також варто відмітити, що висівна секція CROSSFLEX розроблена та запатентована компанією KUHN. Унікальним є й те, що при зміні культури не потрібно змінювати котушку, вона універсальна», — розповідає Євген Семеренко.

Окрім техніки в роботі, на стенді компанії «КУН-Україна» були представлені: сівалка прямого посіву Aurock 6000 RC, самохідний обприскувач Boxer 2000 H (з розкладеною штангою), плуг MLD XT.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua