BEDNAR розширює лінійку дискаторів удосконаленим агрегатом

10 листопада 2021, 11:58 2408

Дискатори моделей SWIFTERDISC — популярний агрегат серед аграріїв завдяки ефективному подрібненню, відмінній якості роботи та широкому вибору варіантів обладнання. Дискатори SWIFTERDISC виготовляються з робочою шириною від 3 до 18,4 м. Цього року BEDNAR розширює серію новими моделями під назвою SWIFTERDISC XO_PROFI з робочою шириною 7,25 м.

Про це йдеться в повідомленні компанії BEDNAR.

«ХО_PROFI виділяються новою каркасною конструкцією, яка ідентична до важких дискових борін серії ATLAS AO_PROFI. Рама була посилена для того, щоб агрегат використовувався також у складних умовах.
У серії SWIFTERDISC XO_PROFI збережена концепція інтегрованої осі з дворядним заднім котком. Інтегрована транспортна вісь разом із заднім котком забезпечує рівномірний розподіл ваги агрегата і виключає його розгойдування на високих робочих швидкостях», — розповідають у BEDNAR.

Додається, що нова каркасна конструкція дозволила збільшити відстань між робочими секціями агрегата. Це робить дискатор SWIFTERDISC XO_PROFI придатним для подрібнення великої кількості решток і органічних речовин без будь-яких забивань, навіть при роботі у вологих умовах.

Розміщення дискової секції у формі літери «X» — перевірене технічне рішення. Система X-PRECISE виключає бічне зміщення агрегата, завдяки цьому дискатор завжди точно слідує за трактором. Перевагу такого конструктивного рішення найкраще видно при обробітку ґрунту на крутих схилах, де агрегати зі звичайним розміщенням дискової секції зміщуються вбік. Аграрії, які використовують GPS-навігацію, також оцінять цю властивість. Центральний диск і менший кут другого дискового ряду усувають виникнення борізд уздовж центру агрегата.

Дискатори опційно можуть бути оснащені різними типами дисків: стандартні зубчасті диски (ромашка) або агресивні А-диски (які особливо придатні для кращого обробітку пожнивних решток і кращого перемішування їх із ґрунтом) діаметром 520x5 або 560x5 мм. Додаткове обладнання також може включати планку Crushbar з гідравлічним регулюванням, що збільшує можливість використання агрегата для передпосівного обробітку, або передній ножовий коток Trash Cutter, призначений для механічного усунення стійких пожнивних решток.

Також для даного агрегату пропонується широкий вибір котків — від однорядних до подвійних.