BEDNAR презентував нову штригельну борону

29 липня 2021, 17:05 3378

Під час польової події «УКАБ Агротехнології 2021. ЦЕНТР» компанія BEDNAR продемонструвала 9 агрегатів для ґрунтообробітку та посіву. Особливу увагу відвідувачів отримала новинка — навісна штригельна борона STRIEGEL PRO PN7500.

Про це AgroPortal.ua повідомив торговий представник компанії BEDNAR в Україні Володимир Олексієнко.

«Польові події УКАБ для нас є традиційним заходом, беремо участь уже третій рік і постійно збільшуємо в демонстраційних показах кількість агрегатів бренду BEDNAR. Цього разу нашу техніку представляли два дилери, зокрема «АМАКО Україна». Було продемонстровано 5 різних агрегатів у динаміці: дискова борона ATLAS, дисколаповий культиватор ACTROS, глибокорозпушувач TERRALAND з бункером для внесення добрив та насіння FERTI-CART та зернову сівалку OMEGA OO6000FL, а також 4 одиниці було показано в статиці», — розповідає Володимир Олексієнко.  

Цьогорічна новинка компанії BEDNAR — навісна штригельна борона STRIEGEL PRO PN7500 з шириною захвату 7,5 м.

«Агрегат оснащений двома незалежними гідравлічно керованими робочими секціями зубів. Особливістю цієї борони є можливість налаштування рядів штригелів у двох різних позиціях. Борона 5-рядна, і можна окремо налаштовувати агресивність роботи двох і трьох рядів зубів. Також важливо, що борона має великий вибір передніх опцій, цього разу встановлені турбодиски», — зазначає Володимир Олексієнко.  

За його словами, під час демонстрації роботи техніки всі агрегати бренду BEDNAR отримали позитивні відгуки від учасників «УКАБ Агротехнології 2021. ЦЕНТР».


Для довідки: «АМАКО Україна» є дилером техніки Bednar, а також Massey Ferguson, WESTERN, Geringhoff, технологічних рішень Precision Planting і комерційних автомобілів IVECO. Також «АМАКО Україна» надає запчастини та комплектуючі до більш ніж 20-ти брендів імпортної сільгосптехніки, забезпечуючи оперативну доставку в будь-який куточок країни через 16 сервісних центрів по всій Україні.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua