AMAZONE інвестує €30 млн в розширення виробничих майданчиків

20 жовтня 2021, 14:45 2373

Компанія AMAZONE у першій половині 2021 року успішно спрацювала за всіма напрямами, що дозволяє їй очікувати на високий приріст прибутку за підсумками року.

«Уже зараз гарантований оборот поточного року значно перевищує торішній показник, — розповів голова правління та співвласник компанії AMAZONE Крістіан Драйер під час глобальної цифрової прес-конференції.

Крім того, цього року ми прийняли низку стратегічно важливих рішень щодо інвестицій у розвиток бізнесу. Одним із них є розширення виробничого майданчика у м. Брамш (Німеччина), де добудовуємо 8000 кв. м виробничих площ. Саме тут буде основне виробництво усіх машин для захисту рослин».
 
Загалом, зі слів Крістіана Драйера, загальні інвестиції в розширення виробничих майданчиків та представництв цього року становитимуть близько €30 млн.
 
Серед інших інвестиційних проєктів і розробок AMAZONE — проєкти в галузі виробництва, IT-технологій, логістики та інші.
 
«Ми чітко переконані в тому, що вибрали правильний курс для сталого розвитку AMAZONE в усьому світі», — наголошує Крістіан Драйер.
 
Голова правління та співвласник компанії AMAZONE доктор Юстус Драйер поділився прогнозом наступного періоду розвитку компанії. Так, з його слів, на сьогодні виробничі потужності AMAZONE завантажені повністю, великий обсяг продажів і гідний портфель замовлень AMAZONE має за всіма напрямами: ґрунтообробка, посів, внесення добрив, захист рослин тощо.
 
«Ми спеціалісти в інтелектуальному вирощуванні, й наша мета — надавати фермерам інноваційну техніку. Наші зусилля спрямовані на довговічність техніки, довготривала робота якої дозволить нам зменшити також навантаження на навколишнє середовище», — зазначаєЮстус Драйер.