ViOil розширила ассортимент кондитерських жирів

05 лютого 2019, 08:00 1869

«Вінницький олійножировий комбінат» групи Vioil запустив у виробництво відразу декількох видів жирової продукції.

Про це йдеться у повідомленні підприємства.

Так, завдяки проведеній на ВОЖК модернізації обладнання, підприємство почало випускати замінник масла-какао лауринового типу, жир кондитерський для вафельних начинок з низьким вмістом трансізомерів лауринового типу, переетеріфіцировані жири з вмістом трансізомерів менше 2%, замінники молочного жиру з вмістом трансізомерів менше 2%, а також маргарини з вмістом трансізомерів менше 1%.

«Постійне оновлення асортименту й вдосконалення технологій дозволяє «Вінницькому ОЖК» залишатися одним з лідерів української олієжирової галузі. Якість нашої продукції відповідає національним та міжнародним стандартами, що допомагає нам розширювати географію поставок і залучати нових клієнтів», — підкреслює начальник відділу економіки та виробництва «Вінницького олійножирового комбінату» Лариса Савчук.


Для довідки: ViOil входить в трійку найбільших виробників рослинних масел в Україні і є лідером з випуску ріпакової олії. Продукцію експортує більш ніж в 60 країн, в тому числі в країни СНД, Євросоюзу, Південно-Східної Азії.