У Cygnet розповіли, як прийматимуть зерно на елеваторах

22 липня 2021, 10:31 2393

Цьогорічний сезон приймання зерна на елеваторах Cygnet розпочався.

Про це розповів менеджер із закупівлі зернових культур ТОВ «Сігнет-Центр» Віктор Мельник корпоративному виданню компанії.

За його словами, у поточному році обидва елеватори (у с. Андрушки Житомирської області та с. Козятин Вінницької області) приймають пшеницю, ячмінь, сою та кукурудзу. А ріпак і соняшник прийматимуть на елеваторі в Козятині.

Віктор Мельник зазначив, що в компанії розроблена своя система лояльності для партнерів.

«У роботі з партнерами важливо виконувати взяті зобов«язання. Ми розглядаємо кожну пропозицію окремо. Головне — виконати обіцяне і задовольнити потреби наших партнерів. У цьому році ми плануємо укласти багато контрактів із трейдерами, щоб наші поклажодавці могли зручно продати власне зерно на елеваторі за максимально вигідною ціною. Також варто сказати, що при плануванні завантаження елеватора ми перш за все враховуємо потреби партнерів в об»ємах, термінах приймання та відвантаження їхнього зерна. І, звичайно ж, прислухаємося до побажань партнерів стосовно вартості зберігання та готові йти їм назустріч», — запевняє менеджер.


Для довідки: Група компаній Cygnet обробляє 29 тис. га землі в центральній частині України — Житомирській і Вінницькій областях.