Cервіс Агросем взяв курс на нові стандарти

22 жовтня 2018, 16:59 2625

Компанія «Агросем», офіційний дилер John Deere Україна, постачальник добрив, насіння та ЗЗР провідних брендів, розробляє власну концепцію поставок запасних частин між складами.

Про це в коментарі AgroPortal.ua зазначив керівник відділу закупівлі запасних частин компанії «Агросем» Андрій Коробко.

За його словами, в компанії, для забезпечення запчастин до сільськогосподарської техніки на складах, планується використовувати власні логістичні можливості, замістивши більшу частину перевезень, що здійснювалися сторонніми компаніями. Таким чином, зменшивши час на перевезення між складами.

«На сьогодні, якщо брати від кінцевої точки замовлення на складі у Європі до прибуття на Івано-Франківщину — це тиждень. Ми маємо великі склади у Львові та Тернополі, звідки необхідні запасні частини можуть доставити протягом доби. Проте, ми аналізуємо потребу і найбільш затребувані запасні частини завжди маємо у наявності. Також, для термінових замовлень, ми використовуємо передові світові кур'єрські служби, що забезпечують термін доставки в 3 доби зі складу в Німеччині», — констатує експерт.

Андрій Коробко додав, що аналіз покращує сервіс, за виключенням форс-мажорних ситуацій.

«Робимо аналіз, виходячи з декількох критеріїв. Насамперед, статистика продажів у регіоні, по-друге, аналіз ринку техніки, яка представлена в регіоні, напрацювання по критичним позиціям і, виходячи з кількості таких позицій в регіоні, закуповуємо відповідно запасні частини», — каже він.

На сьогодні в сервісному центрі на околиці міста Тисмениця на Івано-Франківщині є більше 10 тис. позицій запасних частин. У перспективі 2 місяців «Агросем» планує збільшити склад запасних частин по насиченню і об'єму вдвічі.


Для довідки: John Deere Україна — український підрозділ Deere & Company, американської машинобудівної компанії, що випускає сільськогосподарську, будівельну і лісозаготівельну техніку. Штаб-квартира компанії розташована в місті Молин (штат Іллінойс).

Компанія «Агросем» займається впровадженням передових технологій, новинок селекції, мінеральних добрив і провідної сільськогосподарської техніки. З серпня 2014 року компанія є офіційним дилером техніки John Deere Україна в Західній Україні. Підприємство має потужну логістичну мережу і службу агрономічної підтримки.


Алла Стрижеус, AgroPortal.ua