НІБУЛОН запровадив електронну реєстрацію для вантажівок на філію в Ізмаїлі

02 листопада 2023, 18:00 1485

Логістичний напрям ТОВ СП «НІБУЛОН» запроваджує сервіс електронної реєстрації автотранспорту.

Про це говориться у повідомленні компанії

«1 листопада 2023 року введено в експлуатацію новий сервіс електронної реєстрації автотранспорту на філії «Бессарабська». Новий чат-бот, який отримав назву LineUp NIBULON, дозволяє спланувати візит та вивантаження на філії «Бессарабська» з максимальною точністю.Функціонал рішення охоплює як потреби водіїв, які прямують до філії, так і диспетчерів підрозділу», — пояснюють у компанії.

Таким чином, водії мають змогу:

  • зареєструвати свій рейс;
  • переглянути поточну чергу на філії «Бессарабська»;
  • зрозуміти кількість запланованих іншими водіями рейсів на сьогодні/завтра;
  • отримати перепустку на в’їзд у місто Ізмаїл.

У цей час диспетчери філії видаватимуть перепустки в автоматизованому режимі, що дасть змогу обмежувати видачу перепусток і таким чином контролювати потік як поблизу філії, так і на трасах загального користування регіону.

«Зараз в умовах війни, коли порти Дунаю стали майже єдиним надійним каналом експорту, ми спостерігаємо формування значної стихійної черги автотранспорту, яка очікує на вивантаження біля філії «Бессарабська». Це збільшує ризики для водіїв з огляду на безпекову ситуацію в регіоні та негативно впливає на операційну діяльність підприємства. За допомогою сервісу електронної реєстрації ми одночасно ліквідовуємо чергу та пришвидшуємо час обробки автотранспорту за рахунок попереднього внесення даних, потрібних для формування товарно-транспортної накладної», — коментує директор з логістики ТОВ СП «НІБУЛОН» Сергій Калкутін.

Крім того, сервіс дозволить компанії управляти потоками експорту в розрізі культур та штучно обмежувати надходження автотранспорту зі збіжжям, яке не заплановане до перевалки в певний період часу.

Зазначається, що розгортання сервісу в межах філії «Бессарабська» — лише перший крок на шляху до повної автоматизації диспетчерської функції.

«Згодом за результатами локальної промислової експлуатації ми розраховуємо масштабувати рішення на всю мережу елеваторних комплексів та перевантажувальних терміналів «НІБУЛОНу», а також розширити функціонал до рівня планування не тільки дня, але й певного проміжку часу для вивантаження», — додали в компанії.


Для довідки: до війни компанія «НІБУЛОН» обробляла 82 тис. га землі, володіла і управляла мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів і сучасним морським терміналом, розташованим у Миколаєві. «НІБУЛОН» експортувала переважно кукурудзу, пшеницю і ячмінь у більш ніж 20 країн світу. Крім того, компанія мала широку лінійку флоту (річковий, морський і змішаний).