KWS придбала насіннєву компанію Pop Vriend Seeds

24 червня 2019, 09:12 2047

Насіннєва компанія KWS оголосила про підписання угоди про придбання голландського виробника насіння Pop Vriend Seeds.

Як зазначається у повідомленні компанії, придбання посилить подальше зростання товарообігу і фінансових показників KWS, а також буде сприяти досягненню стратегічних цілей. Очікується, що угода буде укладена до 1 липня 2019 року.

«Ми щиро вітаємо наших нових колег в KWS і з нетерпінням чекаємо продовження успішного розвитку діяльності разом з нашими новими колегами і клієнтами Pop Vriend Seeds», — зазначив генеральний директор компанії KWS Хаген Дуенбостель.

У свою чергу генеральний директор компанії Pop Vriend Seeds Лара Тиммерман додає, що в компанії «раді угоді з KWS, сімейною компанією, яка має багаторічну історію і досвід в селекції рослин».

«KWS прагне продовжувати і розвивати наш бізнес з Андейк, що є гарною новиною для наших співробітників, їх сімей та наших клієнтів по всьому світу», — резюмує вона.


Для довідки. Pop Vriend Seeds є лідером на ринку насіння шпинату і пропонує перспективний асортимент насіння інших овочевих культур. Компанія була заснована в 1956 році, стрімко зростає, досягла обороту близько 75 млн євро в 2017/2018 фінансовому році і рентабельності з показниками вище середніх.