ІМК поповнила парк техніки 10-ма тракторами Fendt

01 квітня 2020, 14:43 3964

Компанія «Цеппелін Україна» та агрохолдинг ІМК підписали контракт на купівлю 10-ти потужних тракторів Fendt 1050 Vario, які вже поставлені клієнту та розпочали роботу на полях у різних регіонах України.

Про це повідомляє прес-служба компанії «Цеппелін Україна».

«Трактори цієї серії вже давно визнані номером один для виконання важких польових робіт. Великі колеса, інтелектуальна система баластування і регулювання тиску в шинах, а також унікальна система повного приводу гарантують максимальні тягові характеристики та відмінну маневреність у будь-якій ситуації», — говориться в повідомленні.

Fendt 1050 Vario:

  • постійна потужність, к.с. — 517;
  • діапазон робочих обертів двигуна, об/хв — 1100-1500;
  • максимальна транспортна швидкість, км/год — 50;
  • максимальне навантаження на зчеплення, кг — 14 000.

«Минулого місяця компанія «Цеппелін Україна» разом із корпорацією AGCO організували поїздку на завод Fendt у Марктобердорф (Німеччина) для головних інженерів усіх напрямків агрохолдингу ІМК. Спеціалісти мали можливість на власні очі побачити потужності виробництва, лінії зі збірки техніки, а також переконатися у суворому контролі якості на кожному виробничому етапі», — ідеться в повідомленні.

Також у «Цеппелін Україна» відмічають, що, незважаючи на карантинні заходи, компаніяпродовжує працювати та обслуговувати техніку, а також оперативно здійснювати поставки, адже розуміє важливість вчасного постачання техніки.


Для довідки: агрохолдинг ІМК — одна з 10-ти найбільших аграрних компаній України. Напрямки діяльності: виробництво сільськогосподарських культур (кукурудза, пшениця, соняшник, соя); зберігання сільськогосподарських культур; виробництво молока.