Ґудвеллі консультує орендодавців у питаннях відкриття ринку землі

09 липня 2021, 14:05 2668

В компанії «Ґудвеллі Україна» вважають, що земля має бути ресурсом для розвитку громади. Задля безпечного перебігу роботи в умовах відкриття ринку землі компанія створила лінію правової допомоги, куди кожен орендодавець агрокомпанії може звернутися за безкоштовною юридичною консультацією.

Про це повідомила директор з питань розвитку компанії та комунікацій Любов Богачевська-Єнсен.

«За весь час своєї діяльності ми були надійним партнером для орендодавців, завжди виконували свої зобов’язання вчасно та якісно. Однією з наших цінностей є чесна гра, тому ми запевняємо власників паїв, що надаватимемо всесторонню підтримку при переході до ринку землі», — стверджує вона.

В компанії відзначають, що, ймовірно, нове законодавство не зможе працювати ідеально відразу після прийняття, а лише час допоможе розставити все по місцях, показати слабкі сторони закону та врегулювати їх відповідними поправками і доповненнями. Саме так відбувалося в європейських країнах, де знадобилися десятиліття для налагодження земельного обороту.

«Ґудвеллі Україна», як відповідальна компанія, зацікавлена в довготривалій співпраці з власниками паїв. І ми налаштовані продовжувати укладати довгострокові договори оренди з жителями сіл нашої присутності», — говорить Любов Богачевська-Єнсен.