Гнідавський цукровий завод почав готуватися до нового сезону

18 березня 2019, 16:17 2410

ПАТ «Гнідавський цукровий завод» розпочало підготовку до сезону 2019 року.

Про це нам повідомив заступник директора з питань сировини Олександр Нікішин, говориться у повідомленні підприємства.

На заводі активно співпрацюють з сільгосппідприємствами-партнерами та намагаються визначитись із кількістю посівних площ цукрового буряка.

«У сезоні 2019 року ми плануємо вийти на посіви цукрового буряка не менші як минуло річ, є всі передумови для їх збільшення. На сьогодні ще є невизначеність певних господарств, тому й такий розбіг у площах. Звичайно, що на все це впливає і ціна цукру, а також складових, які потрібно вкладати в отримання хорошого врожаю», — запевняє Олександр Нікішин.

На «Гнідавському цукровому заводі» переконані, що говорити про врожаї поки що зарано, адже на врожайність «солодкого кореню» впливає дуже багато чинників, зокрема й належні погодні умови. Однак виробник переконує, що готовий переробити стільки сировини, скільки виростять підприємства-партнери.


Для довідки: «Гнідавський цукровий завод» заснований в 1958 році. Завод випускає цілу лінійку продукції: дрібнокристалічний і крупнокристалічний цукор-пісок, швидкорозчинний цукор і желюючий цукор. Також завод випускає природний коричневий цукор. «Гнідавський цукровий завод» випускає свою продукцію під торговою маркою «Солодко».