Дельта Вілмар планує запустити ще одну лінію бутилювання олії

14 вересня 2021, 11:54 2969

ТОВ «Дельта Вілмар Україна» планує запуск другої лінію з розливу олії у пляшки.

Про це йдеться у повідомленні компанії на сторінці у Facebook.

Як зазначається, 10 місяців минуло від запуску лінії бутилювання на підприємстві «Дельта Вілмар». За цей час виробництво вийшло на проектні швидкості — 3 тис. для 2-літрових пляшок та 6 тис. — для пляшок об'ємом 0,85 та 1 літр. Також новий цех пройшов усі необхідні сертифікації та аудити.

«Підтвердилося, що ми можемо працювати значно ефективніше, ніж «на старті». Усі замовлення від наших партнерів вдалося виконати. У наших найближчих планах — запуск другої лінії, яка розрахована на пляшки великих об'ємів — 3 та 5 літрів, — коментує провідний фахівець виробництва і фасовки бутильованої продукції Микола Данилюк. — Ринок, збуту для цієї продукції — це близький Схід та Африка. Оскільки у цих країнах люди живуть переважно великими сім'ями, вони, відповідно, купують олію у великій тарі».


Для довідки: ТОВ «Дельта Вілмар Україна» належить глобальній агропромисловій групі Wilmar International (штаб-квартира — Сінгапур). Займається вирощуванням і переробкою агрокультур, виробництвом харчових і спеціальних жирів, біодизеля, іншої олійно-жирової продукції. До групи входять понад 160 виробничих активів на чотирьох континентах. Найбільші підприємства знаходяться в Індонезії, Малайзії, Китаї, Індії та Європі. В українську структуру компанії входить два заводи в Одеській області — один з переробки тропічних олій, інший — по переробці олійних культур, а також комплекс з перевалки рослинних олій в морпорту «Південний».