На BIOFACH презентували каталог українських органічних продуктів

13 лютого 2019, 15:10 2813

Спілка виробників органічних сертифікованих продуктів «Органічна Україна» в ході Міжнародної виставки BIOFACH 2019 (Нюрнберг, Німеччина) представила друковану лімітовану версію каталогу готової органічної переробленої та готової до вживання продукції.

Як повідомляє кореспондент AgroPortal.ua, каталог анонсує органічну продукцію як для внутрішнього ринку, так і для зовнішнього.

«Цінність каталогу в тому, що він складається з переліку продуктів для споживання вже зараз. Ми не робимо акцент на компаніях або брендах, а виключно на продуктах харчування. Ми говоримо: «Їжте органічне в Україні». Другий момент, що продукти сформовані за категоріями, це дуже зручно. І найважливіше — каталог, який ми надрукували, це лімітована тестова версія, яка анонсує сайт, де інформація постійно оновлюватиметься», — розповідає президент Спілки виробників органічних сертифікованих продуктів «Органічна Україна» Олена Березовська.

За її словами, передплатникам щомісяця буде розсилатися інформація про новинки ринку і нові продукти. Також в онлайн доступі будуть додані місця, де можна купити органічні продукти.

«Ринок органічних продуктів дуже динамічний і постійно оновлюється, тому каталог регулярно поповнюватиметься новими продуктами. Поки в Україні до органіки не вистачає довіри у споживачів, але її (довіру — Ред.) потрібно формувати через довіру до особистості, через довіру до бренду, а також через легкість пошуку продуктів», — зазначає Олена Березовська.


Алла Стрижеус, AgroPortal.ua