logo

Weekend

Де поїсти в Києві? Гастрономічні поради від Владислави Магалецької

Де поїсти в Києві? Гастрономічні поради від Владислави Магалецької

Weekend 19 жовтня 2019. 06:00 1480

Їжа — це один із найкращих способів відкрити для себе місто. Так само як і музеї та архітектура. Але поганий гастрономічний досвід може легко зіпсувати загальне враження від країни.

Саме тому редакція AgroPortal.ua вирішила зробити check-list столичних закладів харчування, які, на думку лідерів аграрного ринку, є якісними, комфортними та смачними, адже хто як не вони найкраще в цьому розуміються.

Віце-президент інвестиційного фонду SigmaBleyzer Владислава Магалецька давно стежить за світовими трендами в дієтології. «Мене радує, що легендарна низьковуглеводна кето-дієта знайшла свій відгук у серцях українських кондитерів. Перша в Україні кето-пекарня Keto Keto виробляє низьковуглеводні десерти і випічку, щоб, навіть дотримуючись дієти, можна було порадувати себе чимось смачним, — розповідає Владислава. — Основна концепція кето-дієти — мінімізувати споживання вуглеводів до 20 грамів на день. При цьому ви продовжуєте їсти білки, а жири і зовсім стають основним джерелом енергії».

«N.B.!» Кето-кондитерская — сладкое, которое держит в форме

Саме тому список улюблених закладів Владислави складається з тих, де можна знайти кето-десерти.

Смачно поснідати люблю в Kacharovska на Подолі чи на Льва Толстого. Заклад радує не тільки смачними сіннабонами, але й можливістю роздивитись та придбати чудові аксесуари дизайнерки.

Найкращі кав’ярні міста, на мою думку, це вже легендарний ONE LOVE coffee в PinchukArtCentre та One Love espresso bar біля костелу. Також хочу відмітити First Point та їхні чудові десерти!

На ланч я часто заходжу в Caferrum. Подобається сама концепція закладу, адже правильно збалансоване харчування покращує KPI.

Обожнюю італійську кухню, особливо у форматі домашнього середземноморського стилю. Ресторан Montecchi vs Capuleti радує справжньою італійською гостинністю та дарує щирий смак Італії! А якщо хочеться романтики — обираю атмосферний ресторан «Прага».  


Іванна Панасюк, AgroPortal.ua


Ключові новини аграрного ринку в Telegram

Новини

Показати все

Блоги