UHBDP надасть сільгоспвиробникам ще 12 грантів

01 квітня 2019, 10:20 2363

Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP) оголошує другий етап грантової програми «Малі гендерні інноваційні гранти» та планує надати ще 12 грантів. Розмір грантової підтримки — до 10 тисяч канадських доларів.

Як повідомляють в UHBDP, 8 сільгоспвиробників з південних областей України в рамках цієї програми вже визначені переможцями та найближчим часом отримають 10 тис. CAD на реалізацію своїх інноваційних ідей.

«Всі, хто подавали заявки на цей грант минулого року, але не отримали підтримки, мають можливість удосконалити свої проекти та надати їх ще раз.

«Малі гендерні інноваційні гранти» будуть надані виробникам овочів, фруктів, ягід, горіхів, меду, агропідприємствам, які зможуть продемонструвати нові та інноваційні підходи для доступу до нових ринків, ухвалення нових стратегій пошуку/закупівель, підвищення продуктивності обробки та/або післязбиральної доробки, поліпшення логістики, прийняття ефективних комунікаційних/управлінських і/або інформаційних технологій ланцюжка поставок», — відмічають в Українському проекті бізнес-розвитку плодоовочівництва.

Мета цих грантів сприяти розвитку жіночого підприємництва у сільській місцевості та покращенню умов праці в плодоовочевому секторі. Тому насамперед грант можуть отримати: жінки — власниці аграрного бізнесу або жінки, які представляють бізнес-групу чи кооператив, чоловіки — власники аграрного бізнесу, які тісно співпрацюють (мають партнерські відносини) переважно з жінками-виробниками, які працюють у сільській місцевості, або ж сімейні підприємства.

Обов'язкова умова: офіційно зареєстрований бізнес (ФОП 3-ї групи, ТОВ, СОК, ФГ).


Для довідки: для участі у конкурсі грантів надішліть запит на участь у програмі за адресою [email protected] та отримайте доступ до онлайн-тренінгів. З 22 квітня до 3 травня 2019 року заповніть електронну заявку, яка надійде на адресу, з якої зроблено запит на участь. Заявка автоматично відправляється на адресу Проекту.

Всі заявки будуть розглянуті комітетом MEDA. Результати конкурсу будуть оголошені до вересня 2019 року.