У 2018 році Україна посіла 13-те місце серед країн-експортерів бобових і забезпечила майже 2% світового попиту на горох, квасолю, нут та сочевицю. Яке майбутнє чекає на бобові в найближчі роки — обговорювали на IV Міжнародній конференції «Майбутнє бобових».
5 грудня асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» cпільно з агенцією UCABevent провели ХI Міжнародну конференцію «Ведення агробізнесу в Україні», в рамках якої зібралися представники влади та бізнесу.
Демонстраційний майданчик біотехнічних споруд з’явився і на території ботанічного саду НУБіП.
Двоє відомих світових фотографів, Морено та Маттео, створили серію фотографій, на яких курячі пари позують для love stories.
Лондонська студія харчового дизайну Bompas & Parr розробила безе, вага якого становить менше 1 грама.