За Премію HR-бренд Україна 2019 змагаються дві аграрні компанії

07 грудня 2019, 10:48 2373

Дві аграрні компанії беруть участь в головній події HR-галузі — IX кейс-конференції та церемонії нагородження «Премія HR-бренд Україна 2019»: інновації, тренди та кращі рішення роботодавців».

Про це AgroPortal.ua повідомили організатори заходу hh.ua | grc.

Агропромхолдинг «Астарта-Київ» приймає участь із проєктом «Моє майбутнє в агро: нові можливості з ІТ».

«Як зацікавити школярів сучасним агросектором і допомогти визначитися з майбутньою професією? Як дати сучасні знання з ІТ мешканцям сільських громад? Ми, як аграрна компанія, знайшли спосіб — дали змогу спробувати «агрокухню» зсередини та відчути на практиці, як це — бути технологами поля, ІТ-шниками, фахівцями з будь-якої функції в агро. Проєкт «Моє майбутнє в агро: нові можливості з ІТ» — це про навчання, практику, відповідальність та самостійні рішення», — зазначила директор департаменту по роботі з персоналом, корпоративного партнерства та комунікацій агропромхолдинга «Астарта-Київ» Світлана Мозгова.

Проєкт розпочався у 2017 році та щороку масштабується. Реалізація триває і зараз. Має напрями — агронаука, можливості з ІТ в агро для дітей, ІТ-навчання для дорослих. Зараз програми працюють у 43 локаціях в семи областях України. В рамках проєкту навчання пройшли 1170 дітей та 519 дорослих.

Компанія Syngenta приймає участь із проєктом «Створюємо майбутнє разом», метою якого є адаптувати співробітників до глобальної трансформації стратегії компанії, підтримати імідж сильного, надійного роботодавця та стати найкращим місцем працевлаштування на аграрному ринку. Період реалізації проєкту включає 2017-2019 роки та проходить у три етапи.

Організатори заходу відзначають, що під час конференції учасники обговорять теми: з якими викликами стикаються сучасні роботодавці та які прогнози роблять на 2020 рік; як трансформується корпоративна культура для досягнення бізнес-цілей та реалізації стратегії бізнесу; яких змін потребує бізнес, щоб залучити молодь у свої компанії та допомогти їй реалізувати свій потенціал в Україні; як можна популяризувати професії та галузі (медичну та робітничу зокрема); чому та як роботодавці піклуються про здоров«я співробітників.


Для довідки: IX кейс-конференція та церемонія нагородження «Премія HR-бренд Україна 2019» відбудеться 12 грудня за адресою: Mercure Kyiv Congress, конференц-зала Скорсезе (м. Київ, вул. Вадима Гетьмана, 6).