Визначено лідера на ринку земельних торгів за кількістю учасників

01 грудня 2021, 11:33 2887

У листопаді стартували земельні торги на електронних аукціонах Прозорро.Продажі. Протягом першого місяця тут відбулося майже 160 успішних аукціонів. Серед лотів були як ділянки на продаж, так і землі сільськогосподарського призначення, які передавали в оренду.

Беззаперечним лідером місяця за кількістю залучених та підготовлених до земельних аукціонів учасників став майданчик Української універсальної біржі. «Тут на старті торгів працювало майже 70 потенційних орендарів та покупців. І це на третину більше, ніж у найближчого конкурента», — повідомляють у компанії.

Серед найпомітніших аукціонів, де перемогу здобули учасники на майданчику УУБ, були досить конкурентні торги за дві ділянки у 10 та 12 га Верхньодніпровської міської ради. В обох аукціонах за сільськогосподарські наділи конкурувало по 12 потенційних орендарів.

«Пишаємося,  що майже чверть переможців земельних торгів — це орендарі, котрі працювали через майданчик УУБ. А це свідчить про професійність менеджерів, які супроводжують на усіх етапах підготовки до торгів, та зручність наших сервісів. Серед останніх — якісна технічна підтримка, постійні онлайн  навчання для учасників земельних торгів, роз«яснювальні відео в YouTube, мобільні Земельні боти у Вайбер та Телеграмі, які знайдуть лот за необхідними параметрами, тощо», — підсумовує директор ТОВ «Українська універсальна біржа» Сергій Гладкий.

N.B. Скільки коштує участь в аукціонах із продажу та оренди землі?

Загалом за 2 місяці земельних торгів на Прозорро.Sale оголошено майже 1400 аукціонів із продажу та оренди ділянок у різних регіонах України. Переглянути лоти та знайти потрібний можна на майданчику Української універсальної біржі. Тут же можна відразу зареєструватися та подати свою пропозицію на торги. Менеджери майданчика допоможуть підготуватися до аукціону та випрацювати переможну стратегію.

Розширюйте межі своїх угідь та розвивайте бізнес із лідером на ринку земельних торгів — майданчиком Української універсальної біржі.