logo

Мультимедіа

New Brew: як виробляється ідеальне пиво

16 жовтня 2020. 07:02 1432

Інноваційна броварня New Brew, виробник високоякісного крафтового та локального пива, розташована у місті Жашків Черкаської області. Потужності підприємства — близько 30 млн л напоїв на рік.

Виробництво оснащене сучасним німецьким устаткуванням та укомплектоване дипломованими фахівцями-пивоварами.

Підприємство спирається на декілька засадничих технологічних принципів: безумовна якість інгредієнтів, локальне походження складових, чесна та прозора технологія виробництва без фільтрації, відсутність штучних домішок і сурогатів у продукті.

На балансі заводу — дев'ять свердловин з артезіанською водою, яка служить сировиною для виготовлення пива. Злакові культури закуповуються виключно у місцевих фермерських господарствах, а хміль експортується з Німеччини.


Джерело: New Brew


Ключові новини аграрного ринку в Telegram

Новини

Показати все

Блоги