Глобальний лідер у молочній генетиці відкриє представництво в Україні

09 серпня 2016, 11:53 2890

В Україні 16 серпня відбудеться відкриття офіційного представництва міжнародного лідера в сфері генетики великої рогатої худоби (ВРХ), компанії Alta Genetics — «Альта Дженетикс Україна».

Презентація пройде в столичному креативному просторі «Щастя HUB», повідомляє прес-служба компанії.

Відмічається, що у всьому світі Alta Genetics допомагає фермерським господарствам вибирати биків-плідників з урахуванням характеристик та індивідуальних потреб поголів’я в окремому господарстві. «Тепер, завдяки діяльності «Альта Дженетикс Україна», і українська тваринницька галузь отримає новий виток розвитку. Високотехнологічні методи підбору генетичного матеріалу, багаторічний досвід роботи і фахівці вищого класу роблять експертизу «Альта Дженетикс Україна» по-справжньому унікальною», — обіцяють в компанії.

В Україні Alta Genetics представить 13 биків-плідників таких молочних і м'ясних порід як Голштинська (чорні та червоні), Джерсійська, Швіцька, Ангуська і Герефордська.

«Міжнародна сім'я Alta Genetics стала ще більшою і міцнішою. Українське представництво — це важлива точка на нашій мапі та перспективний напрямок для бізнесу. В країні є величезний потенціал для розвитку тваринницької галузі в цілому і великої рогатої худоби зокрема, — зауважив віце-президент із продажів компанії Alta Genetics (Нідерланди) Рене Коуманс. — Упевнений, що наші технології допоможуть вирішити бізнес-завдання клієнтів, розширивши і поліпшивши генетичний потенціал їхнього поголів'я». 

Відмовляючись від застарілого, але все ще властивого галузі «сліпого методу», коли вибір бика-виробника відбувається за його зовнішнім виглядом на фото і описовими характеристиками, «Альта Дженетикс Україна» пропонує науковий підхід. У рішенні компанії вся інформація про характеристики і потреби поголів'я заноситься у спеціальну програму, яка автоматично обчислює результати і видає перелік биків-плідників, що ідеально відповідають потребам певного стада.

Завдяки використанню даної програми можна поліпшити саме ті показники, які необхідні для даного господарства: здоров'я, продуктивність поголів'я, якісні показники молока, зовнішній вигляд тварин та інше. 

Компанія також надає консультаційні послуги, післяпродажну підтримку та навчання в сфері тваринництва.


Для довідки: Alta Genetics — одна з найбільших генетичних компаній у світі. З річним обсягом продажів понад 14 млн доз сімені та річним зростанням 10% Alta по праву вважається глобальним лідером у молочній генетиці.