У вересні в Києві зберуться виробники бобових

04 серпня 2020, 15:55 2371

Єдиний провідний захід бобової галузі в Україні, який збирає операторів бобового бізнесу, відбудеться цього року у вересні із залученням понад 20 експертів світового ринку.

Про це повідомляє прес-служба організатора конференції «Ера після COVID-19» ГС «Співтовариство виробників і споживачів бобових України».

«Зважаючи на реалії сьогодення, ми вирішили максимально убезпечити учасників заходу і провести конференцію на березі Дніпра, на території 1300 м2 із дотриманням усіх рекомендованих карантинних норм», — зазначає президент Співтовариства виробників і споживачів бобових України Антоніна Скляренко.

За її словами, під час заходу будуть порушуватися теми про те, як знайти нові можливості під час фінансової кризи, але при цьому не втратити свою унікальність, про нові умови ведення бізнесу та ринок насіння. Також буде ексклюзивна аналітика та прогнози розвитку ринку.

«Пандемія коронавірусу внесла свої корективи у світові залишки бобових, які істотно скоротилися, що провокує зростання цін і знову підігріває інтерес фермерів до вирощування нуту, сочевиці та гороху. І на даний момент ГС «Співтовариство виробників і споживачів бобових України» займається написанням нової програми розвитку бобових на найближчі 5 років, уже враховуючи нові обставини», — підкреслила Антоніна Скляренко.


Для довідки: конференція «Ера після COVID-19» відбудеться 25 вересня 2020 року в м. Київ, Гольф Центр. Зареєструватися