У НУБіП висунули єдиного кандидата у ректори і назвали дату виборів

24 березня 2024, 13:19 1213

Національний університет біоресурсів і природокористування України (НУБіП) провів конференцію трудового колективу, на якій зібрались 237 делегатів.

Як говориться у повідомленні університету, на розгляд було винесено одне питання — висунення єдиного кандидата від колективу співробітників і студентів на посаду ректора університету.

Чинний ректор НУБіП Станіслав Ніколаєнко повідомив, що вибори ректора НУБіП України відбудуться 28 травня. 

У результаті опитування членів вченої ради, деканів факультетів та директорів ННІ, завідувачів кафедр та керівництва відокремлених підрозділів, найбільшу підтримку отримав проректор з науково-педагогічної діяльності, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук.

Делегати, які виступили на його підтримку, відзначили високий професійний рівень, патріотизм і вірність цінностям колективу, впевненість у діях та шляху, яким рухається університет.

«Делегати конференції одноголосно підтримали кандидатуру Вадима Ткачука як єдиного кандидата від колективу на посаду ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України», — говориться у повідомленні НУБіП.