Кооператив на Київщині розвиває кролівництво
У селі Дзендзелівка Черкаської області встановлено рекорд України з виготовлення найдовшої ковбаси — косички із м’яса кролика.
Про це повідомляє «Книга світових рекордів».
Довжина рекордного виробу склала 52 м 80 см, а вага — 50 кг. Автором рекорду стала команда ТОВ «Кролікофф Плюс».
«Сьогодні ми довели, що вміємо не тільки вирощувати та обробляти м’ясо. Ми розпочинаємо виробництво дієтичної ковбасної продукції з м’яса кролика», — зазначають у компанії.
Підприємство «Кролікофф» — найбільше в Україні племінне господарство з вирощування кролів. Тут застосовують французькі технології, європейське обладнання та повну автоматизацію процесів.