На Шуварі для малих виробників облаштували Продуктовню

12 січня 2021, 18:15 3025

Для малих виробників, які не мають власних ресурсів для облаштування виробничих приміщень, на території гуртового ринку «Шувар» розпочала роботу «Продуктовня».

Про це AgroPortal.ua повідомили в Департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА.

«Продуктовня» — це виробничий хаб, який включає такі напрямки: виробництво сиров’яленої ковбаси, сирів, йогуртів, соусів та джемів, а також мікрозелені.

«Це соціальний проєкт, що має мету допомогти дрібним виробникам виготовляти свій продукт офіційно та згідно зі стандартами безпеки та якості. Ідея проєкту — підняти мануфактурне виробництво українських виробників крафтової продукції на європейський рівень безпеки та досягти більшої впізнаваності та поширення продукту», — зазначає в.о. директора департаменту Людмила Гончаренко.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua