Більше 15 ОТГ шукають на Біржі праці фахівців

01 квітня 2019, 09:51 2341

Біржа праці об'єднаних територіальних громад (ОТГ) відкрита для користувачів — шукачів роботи та роботодавців. В розділі «Вакансії» вже представлено перші оголошення від роботодавців. На інтернет-ресурсі зареєстровано 17 об'єднаних територіальних громад.

Про це AgroPortal.ua повідомила керівник проекту «Біржа праці ОТГ» Наталія Мчедлішвілі.

«Ми переконані, що нова тенденція — взаємодія об'єднаних громад задля рішення спільних завдань — сприятиме працевлаштуванню людей і пошуку нових проектів, які, своєю чергою, стимулюватимуть створенню нових робочих місць. Окрім пошуку потрібних фахівців на інтернет-ресурсі міститься інформація з питань профорієнтації, навчання, можливості щодо відкриття нового бізнесу членами громад і громадами, корисні посилання на важливі для ОТГ матеріали», — зазначає Наталія Мчедлішвілі.

За її словами, основною метою інтернет-ресурсу є сконцентроване на забезпечення ОТГ кваліфікованими кадрами сприяння працевлаштуванню людей незалежно від місця проживання, стимулювання молоді залишитися працювати в громаді. Також «Біржа праці ОТГ» міститиме проектний напрямок в розділі Проекти для ОТГ, де громади можуть викладати свої запити на необхідні проекти, а фахівці — пропонувати проекти для громад та проекти взаємодії.


Для довідки: Проект Біржа праці ОТГ впроваджує агенція Action Global Communications за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні.
Реєстрація і робота на Біржа праці ОТГ за посиланням.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua