BOGUSLAV запрошує операторів сільгосптехніки на курси підвищення кваліфікації

09 березня 2023, 12:45 3011

Компанія BOGUSLAV пропонує спеціальні курси задля підвищення кваліфікації операторів сільгосптехніки. Після навчання оператори отримають необхідні знання з налаштування та використання систем точного землеробства, навички правильного ведення документування на дисплеях техніки, створення карт поля та навігаційних ліній, користування мобільними додатками, складання власних планів з технічного обслуговування техніки та отримають багато іншої важливої і корисної інформації.

Ці знання є базовими і можуть бути застосовані у роботі на самохідних обприскувачах будь-якого виробника. Компанія BOGUSLAV має власну технічну і технологічну базу для проведення навчання та спеціальну територію для проведення практичних навчальних робіт.

«Курси для тих, хто хоче отримати стабільну високооплачувану роботу в агронапрямі. По закінченню ви отримаєте не лише необхідні теоретичні знання, а й практичні навички роботи на найсучаснішій техніці. Все це буде засвідчено спеціальним сертифікатом. Якщо ж ви не маєте необхідної початкової кваліфікації, то ми маємо спеціальний напрям навчання, який дозволить спочатку опанувати необхідні знання і отримати по закінченню наших курсів посвідчення тракториста категорії «Н». 

На сьогодні оператор техніки є одним із головних учасників робочого процесу в агросфері. Адже від однієї, здавалося б, незначної помилки оператора може залежати весь урожай. Неправильно ввів карту поля, не дотримався технологічних ліній — і втрати врожаю неминучі. Така ж ситуація і з умінням правильно налаштувати системи точного землеробства.

Останнім часом техніка, яку використовують аграрії, стає все більш високотехнологічною і функціональною, тому вимоги до працівників, які будуть керувати цією технікою, теж зростають з кожним роком. За статистикою, найбільше робіт у полі проводиться за допомогою обприскувача.

Особливу увагу фахівці компанії BOGUSLAV приділяють навчанню операторів самохідних обприскувачів, які працюватимуть на них у господарстві. Зокрема, по завершенню навчального курсу оператори повинні скласти іспит на знання теорії, а також продемонструвати отримані практичні навички роботи з таким обприскувачем. Лише за умови успішного складання іспиту й отримання сертифіката від виробника оператори мають право працювати з технікою BOGUSLAV. Якщо з якихось причин оператор обприскувача зміниться, то й для нього має бути організовано таке навчання. У іншому випадку порушуються умови гарантійного строку експлуатації.

Запрошуємо всіх охочих звертатись за більш детальною інформацією за телефоном: (050) 393 00 06.