В Агротрейд розпочали підживлення озимих

20 лютого 2024, 16:19 844

Група «Агротрейд» традиційно розпочала польові роботи з підживлення озимих культур азотними та азотно-сірчаними добривами.

Як говориться у повідомленні компанії у Facebook, наразі техніка працює на полях Харківщини та Чернігівщини.

«Через погоду у нас виникла невелика затримка, проте внесення КАС та тіосульфату вже триває. Добривами та технікою ми забезпечені, а люди готові працювати. Зараз наша агрокоманда ретельно перевіряє стан полів, аби, коли дозволять умови, одразу розпочати роботи і на Сумщині та Полтавщині», — розповідає директор агропромислового департаменту Групи «Агротрейд» Олександр Овсяник.

Загалом підживлення озимих у компанії заплановано на площі, що сягає майже 27 тис. га. З них під пшеницю відведено 15,6 тис. га, під ріпак — 11,3 тис. га.


Для довідки: Група «Агротрейд» — вертикально інтегрований холдинг агропромислового циклу: виробництво, зберігання, переробка і торгівля сільськогосподарською продукцією. Холдинг обробляє 70,5 тис. га землі в Чернігівській, Сумській, Полтавській та Харківській областях. Профільні культури — соняшник, кукурудза, озима пшениця, соя, ріпак. Група володіє мережею елеваторів загальною ємністю одноразового зберігання 570 тис. т.