Пан Курчак інвестує в модернізацію і шукає місце для ще однієї ферми

11 лютого 2024, 08:38 1250

Агропромислова група «Пан Курчак» інвестує в розвиток, покращує та розширює виробничі потужності.

Про це в інтерв’ю журналу «Наше птахівництво» розповів співвласник агропромислової групи «Пан Курчак» Сергій Горлач, пише AgroTimes.

Так, нещодавно компанія здійснила капітальний ремонт і замінила обладнання в трьох приміщеннях на птахофермі «Губин», витративши понад 40 млн грн.

«Цього року плануємо капітальний ремонт із заміною обладнання на птахофермі «Туличів», орієнтовна сума інвестицій — 76 млн грн, — зазначив він. — Також розробляємо проєкт нового забійного цеху з логістичним складом: це дасть можливість компанії збільшити обсяг виробництва м’яса птиці на 30%. Ще шукаємо ділянки для будівництва нової ферми».

Також у планах компанії — придбання нових автомобілів для перевезення живої птиці, корму й готової продукції.

Крім того, цьогоріч «Пан Курчак» має наміри розширити власну торговельну мережу до 200 точок.


Для довідки: агропромислова група «Пан Курчак» заснована 2001 року. До її складу входять «Західна аграрна компанія» (вирощування зернових та технічних культур), «Агротехніка» (виробництво і реалізація комбікормів), «Агідель» і птахокомбінат «Губин» (вирощування курчат бройлерів, виробництво м'яса птиці), «Віра-1» (вирощування свиней), «Нововолинський м'ясокомбінат» (переробка свинини).