Контінентал збільшив площі медоносних культур

20 квітня 2023, 14:51 4874

«Контінентал» у 2023 році збільшив площі медодайних культур: гречку буде посіяно на 3,9 тис. га, що в понад три рази більше проти минулого року.

Як говориться у повідомленні компанії, серед медоносних культур цього сезону також традиційно присутні соняшник, ріпак та люцерна.

«Загалом «Контінентал» цьогоріч вирощуватиме майже 90 тис. га медодайних культур», — зазначили в компанії.

Уточнюється, що актуальну структуру посівів «Контінентал» уже оновлено на інтерактивній карті бджоляра, якою безплатно можуть скористатися пасічники для планування кочівлі своїх пасік.

«На карті відображено всі медодайні посіви «Контінентал», зазначено гібриди культур і прогнозований період цвітіння, а також контакти представника компанії, відповідального за конкретне поле. Крім того, є можливість отримувати смс-сповіщення про внесення засобів захисту», — додали в компанії.

Картою вже користується понад шість сотень бджолярів. Зареєструватися й більше дізнатися про ресурс можна за посиланням.


Для довідки: «Контінентал Фармерз Груп» — сільськогосподарська компанія, яка обробляє 195 тис. га землі в 5 областях Західної України: Тернопільській, Львівській, Хмельницькій, Чернівецькій та Івано-Франківській. Компанія спеціалізується на рослинництві: вирощує зернові, олійні та технічні культури, а також є одним із найбільших в Україні виробників картоплі.