Cargill розширив програму регенеративного сільського господарства в чотирьох країнах

11 червня 2023, 14:25 1144

Глобальний гігант агробізнесу Cargill розширив свою програму регенеративного сільського господарства в чотирьох європейських країнах — Франції, Німеччині, Польщі та Румунії — і в дев'яти штатах США.

Про це повідомляє Oils&Fats International.

У компанії Cargill відмічають, що добровільна регенеративна сільськогосподарська програма RegenConnect допомогла фермерам поліпшити здоров'я ґрунту і зневуглецювати ланцюжок постачань у сільському господарстві.

У межах програми, запущеної два роки тому, чотири країни отримають фінансову компенсацію за впровадження екологічно безпечних методів ведення сільського господарства.

Також програма розширилася на дев'ять штатів США, тобто буде доступна для фермерів 24-х штатів. У США програма забезпечить аграріям вищі виплати, охопить більше товарів — додавання бавовни до списку придатних культур поряд із кукурудзою, соєю та пшеницею, та спростить реєстрацію участі в програмі через мобільні пристрої.

«Сільське господарство і фермери можуть бути частиною вирішення проблеми клімату, допомагаючи скорочувати викиди, покращувати якість і використання води, підвищувати врожайність і зміцнювати стійкість наших ґрунтів для наступного покоління», — зазначила віцепрезидентка ланцюжка постачань сільськогосподарської продукції в Північній Америці в Cargill Шантель Донах'ю.

За словами компанії, фермери, які беруть участь у програмі, могли обирати методи, які найбільше підходять для конкретних умов вирощування їхньої продукції, включно з посадкою покривних культур і впровадженням мінімального або нульового обробітку ґрунту.

За інформацією Cargill, крім надання технічної підтримки та ресурсів для забезпечення успіху фермерів, програма також допомогла фермерам зв'язатися з деякими з найбільших світових компаній, які активно прагнуть зменшити свій вплив на навколишнє середовище, одночасно підтримуючи регенеративне сільське господарство.