Кухарчук очолив агропромисловий департамент Агротрейду

07 березня 2017, 12:57 3593

Колишній операційний директор «Мрія Агрохолдинг» Віктор Кухарчук 17 лютого 2017 р. приступив до роботи на посаді директора агропромислового департаменту групи компаній «Агротрейд».

Про це у відповідь на запит AgroPortal.ua повідомили в прес-службі компанії з посиланням на директора фінансового департаменту Олену Ворону.

За її словами, в обов'язки директора департаменту агропромислового входить оперативне управління технологічними та виробничими процесами в галузі рослинництва.

«На найближчу перспективу новому директору департаменту поставлено завдання — підвищення ефективності», — цитує прес-служба директора фінансового департаменту.

Як уточнила в коментарі AgroPortal.ua Олена Ворона, на даний час Віктор Кухарчук проходить в компанії випробувальний термін.


Для довідки: група «Агротрейд» — це вертикально інтегрований холдинг завершеного агропромислового циклу (виробництво, переробка, зберігання та торгівля сільськогосподарською продукцією). До складу групи входять 17 сільгосппідприємств, 11 елеваторів і хлібоприймальних підприємств загальною потужністю зберігання 530 тис. т. Засновник і генеральний директор — Всеволод Кожемяко.

Віктор Кухарчук працював операційним директором «Мрії» з 2015 р., до цього він був директором з виробництва в данській агропромислової компанії Trigon Agri.