Парагвай: виробництво та переробка кукурудзи

10 березня 2021, 07:26 5266
Ольга Кулакова

Парагвай — аграрна країна, один із найбільших у світі виробників сої. Більше третини виробленої в Парагваї кукурудзи експортується. Країна має біоетанольну галузь, яка споживає понад чверть урожаю кукурудзи. Заводів вологого помелу немає.

Парагвай не має виходу до моря. Країну розділено річкою Парагвай на дві нерівні частини: на захід від річки пустельний край, що займає 60% площі країни, на сході зосереджена основна частина населення, розташовані родючі рівнини і субтропічні ліси.



Читати повний текст

Думка автора може не збігатися з думкою редакції. Відповідальність за цитати, факти і цифри, наведені в тексті, несе автор.