Колумбія: вирощування та переробка зерна кукурудзи

25 січня 2021, 07:00 3179
Ольга Кулакова

Споживання колумбійської кукурудзи зростає швидшими темпами, ніж виробництво. Колумбія залежить від імпорту кукурудзи, оскільки місцеве виробництво забезпечує лише 20% річного споживання.

Виробництво

За прогнозами виробництво колумбійської кукурудзи в 2020/21 МР скоротиться до 1,5 млн т через 5% скорочення посівних площ, низькі внутрішні ціни та несприятливі погодні умови La Niña. Посівні площі продовжують незначно скорочуватися, в основному, через волатильні міжнародні ціни та імпорт кукурудзи за конкурентоспроможними цінами.


Читати повний текст

Думка автора може не збігатися з думкою редакції. Відповідальність за цитати, факти і цифри, наведені в тексті, несе автор.